Sinterklaas was op bezoek!

Lieve Aquileten,

Donderdag 1 December waren Sinterklaas en zijn pieten weer langs gekomen bij zijn favoriete vereniging, A.S.A.V. Aquila. Traditiegetrouw las hij voor uit zijn grote boek, en liet uit eigen vermaak de aquileten allerlei kunstjes vertonen. Dit ging van een handstand tot aan jongleren. Alleen het nuttigen van een alcoholische versnapering ging Sint niet altijd even goed af (misschien kan hij dit op zijn eigen lijstje zetten voor volgend jaar…). Ook waren de schoenen gevuld door die lieve Sint. Deze waren voorafgaande aan de speciale pietentraining (gegeven door hoofdpiet Djurre) gezet in de kantine van Phanos. Dit zorgde voor veel blije gezichten na afloop van de training. De training vereiste vele pietenskills en samenwerking tussen de aquileten.

Daarnaast was er 9 december een spelletjesborrel georganiseerd door de activiteitencommissie. Deze werd gehouden in de kantine van Phanos. Spelletjes als Weervolven, 30 seconds, Jenga en Halli Galli mochten natuurlijk niet ontbreken. Het was dan ook erg gezellig, en zeker voor herhaling vatbaar 

Als bestuur willen wij onze lieve leden graag bedanken voor de gezelligheid die jullie meebrengen naar de activiteiten en de borrels!

Groetjes,
Het 14e bestuur van A.S.A.V. Aquila