Inschrijven

Inschrijving
De inschrijving gaat op 19 maart om 22:00 open via het inschrijfformulier op de website onder het kopje inschrijving en sluit op 22 mei  23:59 2014.
Je kunt je kosteloos uitschrijven vóór 22 mei. Schrijf je je na 22 mei uit? Dan wordt het bedrag via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Bij de inschrijving dient een prestatie (indien behaald) opgegeven te worden die is behaald tussen 1 mei 2013 en 21 mei 2014, inclusief de verwijzing naar de website waar deze prestatie te vinden is. Het is tot en met 21 mei mogelijk om prestatieverbeteringen door te geven, dit kan leiden tot het lopen in een betere serie. Niet tot het alsnog toegelaten worden als deelnemer.
Vanaf het moment dat de inschrijving is geopend kan de actuele deelnemerslijst onder het kopje Deelnemerslijst bekeken kunnen worden.
Inschrijving voor de estafettes kunnen op de wedstrijddag doorgegeven worden. De inschrijving voor de 4x100m en de 4x400m opent om 12.00u.

Inschrijven buiten mededinging
Het is bij deze wedstrijd ook mogelijk om mee te doen als je (nog) geen student (meer) bent. De inschrijving gaat dan via het inschrijfformulier, vul dan bij onderwijsinstelling niets in.
Kijk voor meer informatie onder het kopje wedstrijdinformatie.
Weet je niet precies onder welke categorie je valt? Bekijk het schema hieronder.

Schema

schema3

Kosten
1e onderdeel €6,- (€7 voor niet-studenten)
elk volgende onderdeel €4,- euro (€5,- voor niet-studenten)
Eten €7,5
Feest/Slapen/Ontbijt €7,5

Voor vrijwilligers die een hele dag vrijwilligen is de lunch en het avondeten gratis! Ben je deelnemer en wil je ook vrijwilligen? Vul dan je gegevens in tijdens je inschrijving voor de wedstrijd.

Geen deelnemers en toch helpen? Geef je op via het kopje aanmelden vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>