Decathlon en Top International sponseren prijzen

Ambities om studentkampioen van 2014 te worden? Dan wordt je daar nu extra voor beloond! Naast een mooie gouden NSK medaille kun je ook nog extra prijzen winnen.

Top International zal net als vorig jaar de prijzen van alle werpnummers sponseren in de vorm van een certificaat voor een stuks werpmateriaal van het onderdeel wat je gewonnen hebt.
www.topinternational.nl

Voor enkele andere looponderdelen zal Decathlon de sponsor zijn. Als je studentkampioen wordt zul je een waardebon voor de Deacthlon krijgen waar je een running tight, een sportshirt, 3 paar sokken en een rugnummerband voor kunt kopen, en dan houd je ook nog geld over!
www.decathlon.nl

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Om het NSK Baan te organiseren zijn we afhankelijk van een heleboel vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen NSK wedstrijd.  Denk hierbij aan de materiaalploeg, de juryleden, ook als je geen jury bent kun je gewoon helpen! Doe je mee als deelnemer en heb je een aantal uurtje over, of ben je mee als toeschouwer? Schrijf je dan in als vrijwilliger. Er staat natuurlijk wel wat tegenover, voor een hele dag vrijwilligen kun je gratis mee eten!
Klik hier om je op te geven.

Thema van het feest is bekend!

Het thema voor het NSK Baan feest is bekend! Dus trek je gouden en fouten kleren maar uit de kast en kom donderdag 29 mei met ons mee feesten in het Olympisch Stadion. Alwin zal de muziek verzorgen dus dat belooft een spetterend feestje te worden.
Over de precieze begin- en eindtijd brengen we jullie later op de hoogte.

Groetjes van de Borrelcommissie van Aquila,
Mieke, Elisa, Sander en Maaike

Feest flyer

Futurumshop.nl nieuwe hoofdsponsor!

Met trots mogen wij aankondigen dat Futurumshop.nl net als het bij het NSK Indoor van afgelopen maart ook de hoofdsponsor is van het NSK Baan 2014!

Futurumshop.nl is de dé online webshop voor verschillende buitensporten zoals wielrennen, hardlopen, triatlon en andere outdoor activiteiten. Winnaar van de Thuiswinkel Awars in 2011 en 2012. Bestel je vóór 21:00, is het de volgende dag geleverd, zónder verzendkosten. Ideaal voor elke student!

Lees hier de Futurumshop.nl NSK Baan blog!

Neem eens een kijkje op www.futurumshop.nl!

download