Activiteiten

Uiteraard, wij van Aquila vinden hardlopen ontzettend leuk. Maar we zijn jong en willen méér!

Aquila biedt daarom naast twee hardlooptrainingen per week ook nog een aantal andere leuke activiteiten. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden van alle gezellige activiteiten die je bij een lidmaatschap krijgt.

Maandelijkse borrel
Iedere eerste vrijdag van de maand staat de Utrechtsestraat op z’n kop, Aquila borrelt dan namelijk in café Bouwman (Utrechtsestraat 102). De borrel begint om 21:00, maar over de eindtijd kan achteraf vaak alleen maar gespeculeerd worden.. De welkomstdrankjes, de tequila en de bitterballen zijn de perfecte ingredienten voor een geslaagde avond.

Activiteiten
De activiteitencommissie verzorgt iedere maand een leuke activiteit. In januari zijn we bijvoorbeeld gaan Bounzen en in februari staat een avondje schaatsen op het programma. De creatieve leden van deze commissie hebben nog tientallen leuke plannen, maar ideeën voor andere activiteiten zijn natuurlijk altijd welkom!

Happy Hour
Iedere derde donderdag van de maand wordt er bier en fris geschonken tijdens het Happy Hour voor slechts €1. Maar het happy hour staat ook in het teken van een speciaal drankje, bijvoorbeeld een frisse caipirinha of een hot chocolate met baileys, volledig verzorgd door de Tequila Aquila commissie.

Trainingsweekend
Eind maart wordt er weer een trainingsweekend georganiseerd. Dat betekent een weekend lang met een gezellige groep Aquileten in een huisje, veel trainen, maar natuurlijk ook lekkere biertjes drinken.