Introweek!

Aquila is klaar voor de introductieweken!

De eerste 2 weken van september zijn de introductieweken bij Aquila, en hoewel je natuurlijk altijd welkom bent om een keer te komen trainen; tijdens deze weken organiseren wij een aantal bijzondere trainingen waar je kunt komen kijken of Aquila iets voor je is.

Wil je langskomen? Check de onderstaande kalender voor trainingen en activiteiten:

 

intro aquila picture 1

Dinsdag 2, donderdag 4, en donderdag 11 september organiseren we een hardlooptraining, geschikt voor lopers voor alle niveau’s. De training start om 19:00 vanuit het olympisch stadion. Na de training kan er voor 3,50 gegeten worden, en hebben we een pubquiz en filmavond.

Dinsdag 9 september organiseren we een running diner, waarbij al (hard)lopend een bezoek wordt gebracht aan de keuken van verschillende leden. Deze training start om 18:00 op Andreas schelfhoutstraat 49-1.

Daarnaast kun je tijdens deze 2 weken natuurlijk ook een atletiektraining uitproberen. Deze trainingen worden gegeven door Phanos, de atletiekvereniging in het olympisch stadion, en beginnen op dinsdag en donderdag om 19:30. Hierna kan aangesloten worden bij de hardloopgroep om te eten en deel te nemen aan de andere activiteiten die worden georganiseerd (met uitzondering van het running diner).

Als afsluiting van deze 2 weken houden we onze maandelijkse borrel op vrijdag 12 september, in café Bouwman.

Wil je op de hoogte blijven van Aquila en de introweek-activiteiten? Like ons dan op Facebook: 

https://www.facebook.com/ASAVAquila

Voor vragen of informatie kun je natuurlijk ook altijd mailen naar 
info(at)asavaquila.nl.

Met sportieve groet,
De introcommissie!