Eerste plaats voor Amsterdam op NSK teams

Het mannenteam van Amsterdam, met daarin de Aquileten Menno, Rik en Peter en een groot aantal leden van Phanos, heeft het NSK teams in Wageningen gewonnen. Met een kleine marge werden Enschede en Eindhoven verslagen en konden de gouden medailles mee naar Amsterdam worden genomen.

Het vrouwenteam met daarin de Aquileten Lucca, Nina, Jeske Walgers, Naomi, Jeske Hoogeboom, Mijntje, Iris en oud Aquileet Evelien Bos werd ondanks dat er keihard werd geknokt zesde. Het scheelde echter niet veel of er was een vijfde plaats behaald: het gat met wageningen was slechts één punt. Groningen won met overmacht en nam de wisselbeker voor het grootste aantal punten mee naar huis.

‘S avonds werd de overwinning gevierd in de pijp. Trotste ploegleider Tom kon zijn geluk niet op en vierde de overwinning met een glansrijke Ad Fundum. Over een jaar gaat de titel hopelijk verlengd worden, maar eerst komen er nog een paar andere NSK’s, waaronder het NSK trappenlopen! We hopen zo veel mogelijk Aquileten te zien!