De introductieperiode: Ben jij al lid?

Het nieuwe studiejaar is inmiddels al in volle gang en de introductieperiode is achter de rug. Hier een korte terugblik.

De intro begon met een druk bezochte training in het olympisch stadion. Hier deden we een koppelloop wat volgens sommige van onze Aquileten aanvoelden als continu speeddaten met dezelfde persoon. Die donderdag volgde er een fotospeurtocht georganiseerd door onze wedstrijdcommissaris en kandidaat wedstrijdcommissaris. Tijdens de speurtocht werd onze kennis stevig aan de tand gevoeld. Na al deze inspanning hebben wij gezellig met zijn alle een hapje gegeten in de Phanos kantine.

Na een leuke eerste introductie week volgde week twee. De eerste training was een running bootcamp. Het is nooit te vroeg om aan je summer body te beginnen! Donderdag volgde er een baantraining waarna wij heerlijk met zijn alle gegeten hebben. Nadat onze buikjes goed waren gevuld volgde er een pubquiz. De strijd was er één met bloed, zweet een tranen maar, uiteindelijk ging het team: ‘onderzoek wijst uit dat wij de beste zijn’ er met de winst vandoor.

Mocht je niet in staat zijn geweest om onze introductieperiode bij te wonen niet getreurd je bent elke dinsdag en donderdag om 19 uur welkom om een training te komen bijwonen. Mocht je meer informatie willen stuur een mail of benader ons via facebook.