Science Park Run 2018

Nu de koude maanden er weer aan komen, kijken we terug op een zonnige Science Park Run 2018. En wie kan dat beter dan de speaker Ferry, die hier een mooie sfeerimpressie geeft.


Wat een prachtig weer was het tijdens de negende editie van de Science Park Run: de warme zonnestralen, zwetende voorhoofden, natte hesjes, koude biertjes, het dorstlessende water en uiteraard de geweldige prestaties waren het gesprek van de dag. Ik heb het inderdaad over hesjes. Dit keer werd er niet gewisseld met lintjes, maar met hesjes. Dit werd gedaan om het ‘bata-gevoel’ mee te nemen naar de Science Park Run. Het publiek en de speakers konden onder het genot van zonnestralen de deelnemers toejuichen bij de wissel. Pfoeee…. Wat had die speaker een zware taak op een bank in het zonnetje. Hetzelfde geldt voor al die vrijwilligers die nog even bijgebruind hebben en hun vitamine D-gehalte op peil gebracht hebben op deze nazomerse zaterdag.

Zoals elk jaar zijn er bizarre, maar geniale teamnamen aanwezig. Denk maar aan Esther’s bitches (de vrienden van onze wedstrijdcommissaris Job), Family affairs (bestaande uit oud-trainer Djurre, oud-aquileet Maaike, de zus van Djurre en de vriend van de zus van Djurre, die ook weer familie van Job is. Ja klopt… Ik snap het ook niet meer.) en Wim’s Werkpaarden, die overigens eerste zijn geworden van de gemengde teams. Proficiat Anton en trainer Tom! Bij de mannen waren de Running Hunkies de andere te snel af. De winnaars bij de vrouwen moesten helemaal uit Zwitserland komen: ‘De Zwitserse loopvriendinnen’. Die hadden overigens ook van de mannen en het gemengde team gewonnen! Echt heel goed gedaan! Je kan dus wel zeggen dat er geweldige prestaties geleverd zijn op deze warme, zweterige en naar-water(of bier?)-snakkende negende editie van de Science Park Run.