NSK Cross

Kom op zaterdag 26 januari crossen door het Amsterdamse bos met A.S.A.V. Aquila bij het NSK Cross 2019!

Het Nederlandse Studenten Kampioenschap Cross wordt in 2019 georganiseerd door A.S.A.V. Aquila in het Amsterdamse Bos. Start en finish is in de Arena, Nieuwe Kalfjeslaan. Er is een korte cross (2,5 km dames en heren) en lange cross (6 km dames, 9 km heren)!

Starttijd van de eerste wedstrijd is om 14:00uur. Na het NSK cross is er een optie om te blijven eten en slapen in het Olympisch Stadion. In de buurt zal natuurlijk een leuk feestje worden gegeven! Voor de degene die blijven slapen: de volgende ochtend staat er een lekker ontbijtje klaar én is er een unieke mogelijkheid om een rondleiding door het Olympisch Stadion te krijgen!

Tussen station Amsterdam Zuid, het Amsterdamse Bos en het Olympisch Stadion rijdt elke 10 minuten een bus dus met het OV komen is geen probleem.

Meer informatie en inschrijven kan door hier op te klikken.

Wil je niet meelopen, maar wel vrijwillger zijn? Stuur ons een berichtje!