Studenten sportgala

Vrijdag 15 februari was een datum die al enkele dagen in vele Aquileten hun agenda stond geblokt namelijk het SSA sportgala.
Om 18 uur verzamelde enkele Aquileten zich in 'l Ostria om een gezellig hapje te eten. Het bleek de vooravond van wat een geweldig feestje ging worden.
Nadat onze buiken gevuld waren en we wat moed hadden in gedronken was het tijd om ons te verplaatsen naar amstel campus café. Hier stonden nog meer Aquileten ons al op te wachten.
Eenmaal binnen was het al snel tijd om de eerste prijzen te vergeven. Mijntje was genomineerd voor beste sportvrouw en wist niet hoe snel ze het podium af moest komen. Tom en Menno waren genomineerd voor meest toegewijd lid. Helaas kregen ze van de presentatoren te horen dat het toch echt tijd was om de navelstreng door te knippen en ieder hun eigen shine te pakken.
Inmiddels was het tijd voor een kort intermezzo waarbij enkele Aquileten zich waagde aan de danspasjes van de salsa met hulp van Amsterdance! Emma heeft ondertussen een kleine ramp voor komen en gezorgd dat het filmpje voor de nominatie van leukste studenten sport vereniging alsnog is aangekomen bij de SSA.
Toen de Aquileten waren uitgedanst en de SSA en Emma alles weer onder controle hadden was het tijd om de overige prijzen uit te reiken. 
Het batavierenrace team was genomineerd voor beste studenten sport team. Helaas moesten zij zich net zoals Mijntje, Tom en Menno gewonnen geven. Dit neemt echter niet weg dat ik alsmede het bestuur super trots op jullie is. 
Er was nog 1 prijs te vergeven: De leukste studenten sportvereniging. Toen de naam Aquila werd geroepen had niemand dit verwacht. Na de nodige champagne geat te hebben en de prijs in ontvangst te hebben genomen kon het feest echt los barsten. 
Aquileten lieten tot in de late uurtjes hun danskunsten zien op de dans vloer waarbij sommige iets te veel werden afgeleid door al het vrouwelijk en mannelijk schoon wat aanwezig was. 

Ik en ik kan denk spreken voor het hele bestuur zijn super trots op al onze leden. Zonder elkaar hadden wij deze prijs nooit gewonnen en laten we het Aquila gevoel nog vele jaren levendig houden binnen de vereniging!

~ Emma S