Start to Run Aquila

Wil jij beginnen met hardlopen? Of ben je net begonnen? En wil je dit veel liever samen doen dan alleen? Doe mee met de Start to Run van A.S.A.V. Aquila!

Tijdens de hardloopcursus van 8 weken volg je een hardloopschema dat is opgesteld door één van onze trainers. Samen met andere beginnende hardlopers train je ervoor om aan het einde van de cursus 5 kilometer te kunnen hardlopen. Eén keer per week, donderdagavond 19.00, train je onder leiding van leden van Aquila. Daarnaast train je een tweede keer in de week voor jezelf, met behulp van het hardloopschema.

Aquila is niet alleen maar hardlopen, en ook tijdens de Start to Run cursus is dat zichtbaar. Elke donderdagavond wordt er na de training met elkaar gegeten, ook met de andere leden van Aquila. Zo kan je naast kennismaken met hardlopen, ook kennismaken met de gezelligheid die komt kijken bij de studentensportvereniging Aquila!

Dus: wil jij uiteindelijk 5 kilometer kunnen hardlopen en wil je dit samen met andere beginnende hardlopers bereiken? Schrijf je dan in voor de Start to Run van Aquila!

Nog even de belangrijkste informatie op een rijtje:
Wanneer? Elke donderdagavond om 19.00, vanaf 10 september, 8 weken lang.
Waar? We verzamelen bij Olympisch Stadion
Kosten? Deelname aan de Start to Run is 20 euro. Wanneer je daarna lid wordt van Aquila krijg je korting op het lidmaatschap. Om mee te eten op donderdagavond betaal je €4,- per keer of €17,50 voor 5 keer.
Hoe kan ik me inschrijven? Vul hier het inschrijfformulier in.
Vragen? Je mag altijd mailen naar pr@asavaquila.nl

Hopelijk zien we jou op de Start to Run!

Kan je al 5 kilometer hardlopen en wil je meedoen met de reguliere trainingen van Aquila? Kijk dan hier