Bestuur

Bestuur 2020-2021

Pien Drop – Voorzitter

Ik ben Pien en ik ben 23 jaar oud. Vorig jaar heb ik mijn bachelor geneeskunde gehaald aan de VU en op dit moment ben ik bezig met mijn master. Tijdens de middelbare school ben ik begonnen met hardlopen maar toen ik ging studeren verwaterde dat een beetje. Toen ik twee jaar geleden naar Amsterdam verhuisde wilde ik het hardlopen weer oppakken. Daarom besloot ik bij Aquila te kijken. Tijdens de proeftraining was ik gelijk om. De combinatie van sportiviteit en gezelligheid sprak me heel erg aan. Inmiddels zijn we twee jaar verder en heb ik erg veel zin om me dit jaar in te zetten voor de vereniging. Ik hoop dat we met zijn allen een gezellig en sportief jaar tegemoet gaan. 

E-mail: voorzitter.asavaquila@gmail.com 

Jesse Vastenhoud – Vicevoorzitter 

Mijn naam is Jesse Vastenhoud, ik ben 21 jaar oud en woon inmiddels alweer een paar jaar in Amsterdam. Hoewel ik ook in Amsterdam ben geboren, heb ik het grootste deel van mijn leven in Arnhem gewoond. Ik heb me echter altijd op een dieper niveau verbonden gevoeld met Amsterdam. De losse sfeer, creativiteit en de drang naar vernieuwing zitten in het karakter van deze stad en dat zijn ook zeker eigenschappen waarmee ik mezelf identificeer. Ik kon daarom ook niet wachten om na mijn middelbare school weer terug te keren naar de stad waar ik vandaan kom en me zo thuis voel. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Science, Business and Innovation aan de VU, en volg ik een minor neurowetenschappen. Ik ben mijn hele leven al sportief geweest en loop de laatste jaren veel hard. Dat maakte ook dat ik me aan wilde sluiten bij een studentenatletiekvereniging. Hoewel dit nog maar mijn eerste jaar is bij Aquila, heb ik het al wel erg naar mijn zin. Ik kijk ernaar uit om dit jaar samen met de rest van het bestuur aan veel nieuwe initiatieven te werken om Aquila verder te brengen.

E-mail: vicevoorzitter.asavaquila@gmail.com 

Eline Wagelaar – Secretaris

Hoi! Mijn naam is Eline en ik ben 22 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn, maar ik woon in Amsterdam. In september 2020 ben ik begonnen aan de master Communicatie- en informatiewetenschappen aan de VU. Ondanks dat ik uit een echt hardloopgezin kom, heb ik zelf nooit bij een atletiekvereniging gezeten. Sinds dat ik in Amsterdam woon, leek het mij toch leuk om samen met andere studenten hard te lopen. Al direct merkte ik dat gezelligheid en sportiviteit op een mooie manier gemixt worden bij Aquila, waardoor ik mij vanaf de eerste minuut thuis voelde! Een favoriete afstand heb ik niet, maar alles tussen de 3 en 10 kilometer spreekt mij aan. Ik heb heel veel zin om mij samen met de medebestuursleden in te zetten voor de vereniging, en er een gezellig jaar van te maken!

E-mail: secretaris.asavaquila@gmail.com

Anton Snellen – Penningmeester

Ik ben Anton Snellen en ik ben 22 jaar. Na de middelbare heb ik een jaar psychologie gestudeerd en inmiddels zit ik in mijn tweede jaar van geneeskunde aan de UvA. Begin 2018 ben ik lid geworden van Aquila en ik voelde me gelijk op m´n plek. De vereniging ademt een ontspannen en gezellige sfeer en staat open voor iedere student. Ik kan erg genieten van de gevarieerde trainingen en het gezamelijk eten op de donderdagavond. Als bestuurslid wil ik mij inzetten voor de goede sfeer binnen de vereniging en ik heb er zin in om er samen een sportief jaar van te maken.

E-mail: penningmeester@asavaquila.nl

Arjuna Harten – Wedstrijdcommissaris

Hallo, mijn naam is Arjuna en ik ben 22 jaar. Ik studeer Nederlands en Filosofie aan de UvA en ik ben dit jaar de wedstrijdcommissaris van Aquila. Vroeger heb ik wel aan wedstrijdatletiek gedaan bij AV Castricum, maar ben voor de balans van het competitieve en het gezellige bij Aquila gegaan. Mijn favoriete afstanden zijn de 800m en de 1500m omdat hierin alles samenkomt: Tactiek, snelheid en uithoudingsvermogen. Ik ben bij Aquila gegaan om eens de heroïsche Batavierenrace mee te kunnen maken. Helaas ging deze vorig jaar niet door vanwege corona, dus ik wacht nog steeds op mijn eerste deelname. Het versterkt alleen maar de magie. Ondertussen heb ik wel met een heleboel gezellige mensen ontmoet en ik hoop dit jaar dan ook weer een leuke tijd van te maken!

E-mail: wedstrijdasavaquila@gmail.com