Bestuur

Bestuur 2017-2018

Peter Boek – Voorzitter

Mijn naam is Peter Boek, ik ben 27 jaar oud en dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van de gezelligste en sportiefste studentenvereniging van Amsterdam. Naast hardlopen, indoor klimmen en racefietsen ben ik druk bezig met de master Geneeskunde, waarvoor ik in verschillende ziekenhuizen in de regio coschappen loop.

Op het Olympisch Stadion staat de spreuk Citius, Altius, Fortius – Latijn voor sneller, hoger en sterker. Deze woorden staan symbool voor wat ik wil bereiken met de vereniging. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Op het moment van schrijven zijn we nog niet zo lang aangesteld, maar ik ben nu al ontzettend trots op mijn bestuur en op wat we bereikt hebben in korte tijd. Ik heb alle vertrouwen dat ik samen met deze gedreven en getalenteerde bestuursgenoten Aquila verder op de kaart kan zetten en een mooi jaar tegemoet ga.

E-mail: voorzitter[@]asavaquila.nl

Nina Ruitenberg – Secretaris

Ik ben Nina Ruitenberg, 22 jaar en zit in mijn tweede jaar master op de VU. Jarenlang heb ik veel en op hoog niveau geschaatst en stond ik ’s winters ten minste 4 avonden op het ijs. Maar dat leven heb ik nu ingeruild voor mijn studie in Amsterdam. Dat betekent niet dat ik niet meer kan sporten natuurlijk, dus Aquila bood een perfecte uitkomst: lekker lopen met een gezellige groep mensen om me heen! Ondanks dat ik pas een ruim jaar lid ben, heb ik in het afgelopen jaar al heel veel mensen leren kennen en ook veel geleerd op het gebied van lopen, maar ook over mezelf. Dat hoop ik door te trekken tijdens ons bestuursjaar, zodat we er wat moois van kunnen maken dit derde lustrumjaar!

E-mail: secretaris[@]asavaquila.nl

Rik van Leeuwen – Penningmeester

Mijn naam is Rik van Leeuwen en afgelopen september ben ik gestart met mijn twee jaar Master Business Analytics aan de Vrije Universiteit. Daarnaast heb ik afgelopen januari een eigen bedrijf in Revenue Management samen met een studiegenoot. Door de affiniteit met cijfers heb ik de rol van penningmeester binnen het bestuur op mij genomen.

Naast studie en sport, zocht ik een sportverenining die naast het harde trainen ook een borrel doet op z’n tijd. Deze combinatie heb ik gevonden bij A.S.A.V. Aquila, ondanks dat ik nog maar een jaar lid ben. Na het eten op donderdag, blijft menig Aquileet nog even plakken!

E-mail: penningmeester[@]asavaquila.nl

Mijntje Minkema – Wedstrijdcommissaris

Door mijn wedstrijdverleden in het fietsen leek het mij een mooie uitdaging om in mijn laatste studiejaar een bestuursfunctie als wedstrijdcommissaris te vervullen. Ik wil alle (nieuwe) leden enthousiast maken voor de vele NSK’s en mooie team lopen zoals de Batavierenrace! Een van mijn doelen dit jaar is een NSK organiseren. Ik heb het afgelopen jaar in verschillende commissies gezeten en daarbij geholpen wedstrijden te organiseren. Ik neem het stokje over van een hele goede, enthousiaste, ex wedstrijdcommissaris; Iris. Ik wil er een mooi, lustrum jaar van maken samen met mijn andere lieve bestuursgenoten! Daarnaast behoud ik een nauwe samenwerking met de trainers en Phanos.

E-mail: wedstrijdcommissaris[@]asavaquila.nl

Nina Valk – Pr & Communicatie

Mijn naam is Nina Valk. Ik ben 24 jaar en dit jaar bestuurslid PR & communicatie bij Aquila. In het dagelijks leven ben ik sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH’er) in de notendop. Ik hoop deze studie aankomend jaar af te ronden.
Naast hardlopen/atletiek houdt ik van zingen en toneelspelen. Na vijf jaar trouw lid van Aquila bestier ik nu de facebook en zijn wij sinds kort online gegaan met een heus Instagram account. Ook sponsoring staat bij mij hoog op de agenda. Ik hoop dit jaar mooie nieuwe initiatieven te ontwikkelen om onze zichtbaarheid te vergroten. Dus wellicht wordt je binnenkort geïnterviewd tijdens een evenment voor Aquila TV!

E-mail: promotie[@]asavaquila.nl