Vereniging

A.S.A.V. Aquila is dé studenten atletiekvereniging van Amsterdam

op deze pagina kun je het volgende vinden:

  •  Algemeen
    Hier staat een overzicht en introductie van Aquila als studentenvereniging.
  •  Trainingen
    Hier staat een overzicht van alle huidige trainingen die Aquila aanbied.
  •  Clubrecords
    Hier staat een overzicht van alle clubrecords binnen Aquila (behaald op NSK’s).

A.S.A.V. Aquila is in 2003 opgericht om de studentenatletiek in Amsterdam te bevorderen. Zowel recreantlopers als (baan-)atleten kunnen bij ons terecht.

Voor hardlopers organiseren wij elke donderdagavond een hardlooptraining vanuit het Olympisch Stadion naar het Vondelpark of Amsterdamse Bos. Atleten die graag op de baan trainen of geïnteresseerd zijn in technische onderdelen zoals kogelstoten, speerwerpen, hoogspringen etc., kunnen bij de burgeratletiekvereniging Phanos trainen, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Studenten die niet bij Aquila of Phanos trainen kunnen borrellid worden, zodat zij wel alle voordelen genieten die lidmaatschap bij een studentenvereniging met zich meebrengt (zoals borrels, feesten en activiteiten)

Tevens stellen wij voor alle atleten teams samen om mee te doen aan grote studentenevenementen zoals de Batavierenrace, Hart van Brabantloop en het NSK-Teams. Voordeel van lid worden is dat Aquila korting geeft op deelnamekosten aan studentenevenementen en dat je op de hoogte gehouden wordt over al deze evenementen. Aquila organiseert ook voor al haar leden elke eerste vrijdag van de maand een borrel, verschillende feesten, en activiteiten.

 

Tot snel bij een borrel of een training!