Lid worden

Het is mogelijk om eerst 3 keer gratis mee te trainen bij Aquila om te kijken of hardlopen of baanatletiek iets voor je is.

Er zijn drie lidmaatschapsvormen waaruit je kunt kiezen, namelijk:

 • Aquila hardlooplidmaatschap
  Je traint iedere dinsdag en donderdag mee vanuit het Olympisch Stadion en je kunt meedoen aan alle evenementen.
 • Aquila / Phanos-lidmaatschap
  Hiermee kun je alle atletiektrainingen in het Olympisch Stadion bij Phanos volgen en profiteer je van de voordelen en gezelligheid van Aquila.
 • Borrellidmaatschap
  Iedere maand borrel en je kunt meedoen aan alle evenementen.

Aquila heeft 2 vormen van trainingslidmaatschap: hardlopen (Aquila hardlooplidmaatschap) en baanatletiek (Aquila/Phanos-lidmaatschap).
Daarnaast biedt Aquila ook een niet-trainingslidmaatschap (borrellidmaatschap) voor studenten die niet bij Aquila trainen, bijvoorbeeld wanneer elders getraind word.

 • Het Aquila hardlooplidmaatschap; €100,- per jaar (€120,- voor niet studenten.)

Dit is het hardloop lidmaatschap van Aquila. Hiermee kun je iedere dinsdag en donderdag meetrainen in de omgeving van het Olympisch Stadion. Er wordt dan afwisselend getraind op de atletiekbaan bij Arsenal, in het Vondelpark, Amsterdamse bos of andere trainingslocaties. Beide trainingen starten om 19.00 uur vanaf de kantine van Phanos in het Olympisch Stadion waar we verzamelen.

Als Aquila hardlooplid krijg je een gratis Aquila shirt bij de inschrijving. Daarnaast ontvang je elke maand de Aquila-nieuwsbrief en het clubblad en ben je uitgenodigd voor de Aquila-borrels.
Bovendien kun je meedoen met alle evenementen zoals NSK’s, de Batavierenrace en andere wedstrijden die Aquila organiseert of waar Aquila aan deelneemt.
Na de training is er de gelegenheid om te douchen en kun je mee-eten in de kantine. Het eten kost €3,50, is altijd met een toetje en er wordt rekening gehouden met vegetariërs. Je kan zelf kiezen of je mee-eet, door je voor 19.00 op te geven bij de kokers, de penningmeester of een van de andere bestuursleden. Of door voor 17.00 uur te mailen naar bestuur[@]asavaquila.nl. De maaltijd wordt bereid door twee van onze leden en is dus elke week anders; elk actief lid heeft eens in de zoveel tijd kookdienst.

 • Het Aquila/Phanos-lidmaatschap; €230,- per jaar (€310,- voor niet studenten/gratis voor Phanos leden.)

Dit is het Atletiek lidmaatschap van Aquila. Hierbij train je in principe op dinsdag en donderdag bij de Aquila-groep op de baan in het Olympsich Stadion. Wil je je specialiseren, dan kun je je (in overleg met de desbetreffende trainer) aansluiten bij andere groepen. Als Aquila/Phanos-lid heb je een Atletiekunie-licentie via Phanos. Voor studenten die al lid zijn van Phanos, is het Aquila lidmaatschap gratis, zij moeten zich alleen wel zelf aanmelden bij Aquila.

Als Aquila/Phanos-lid ontvang je de Aquila-nieuwsbrief en ben je uitgenodigd voor de Aquila-borrels.
Daarnaast kun je meedoen met alle evenementen zoals NSK’s, de Batavierenrace en andere wedstrijden die Aquila organiseert of waar Aquila aan deelneemt.
Na de training is er de gelegenheid om te douchen en kun je mee-eten in de kantine. Het eten kost €3,50, is altijd met een toetje en er wordt rekening gehouden met vegetariërs. Je kan zelf kiezen of je mee-eet, door je om 19.00 op te geven bij de kokers, de penningmeester of een van de andere bestuursleden. Of door voor 17.00 uur te mailen naar bestuur[@]asavaquila.nl. De maaltijd wordt bereid door twee van onze leden en is dus elke week anders; elk actief lid heeft eens in de zoveel tijd kookdienst.

 • Het Borrellidmaatschap; €15,- per jaar
  Dit is het niet-trainingslidmaatschap van Aquila. Dit lidmaatschap is specifiek voor studenten die wel lid willen worden van Aquila, maar niet bij Aquila trainen (bijvoorbeeld omdat elders getraind word, of omdat door blessure niet getraind kan worden). Als Borrellid ontvang je de Aquila-nieuwsbrief en ben je uitgenodigd voor de Aquila-borrels.
  Daarnaast kun je meedoen met alle evenementen zoals NSK’s, de Batavierenrace en andere wedstrijden die Aquila organiseert of waar Aquila aan deelneemt.
  Ook kun je mee-eten in de kantine. Het eten kost €3,50, is altijd met een toetje en er wordt rekening gehouden met vegetariërs. Je kan zelf kiezen of je mee-eet, door je om 19.00 op te geven bij de kokers, de penningmeester of een van de andere bestuursleden. Of door voor 17.00 uur te mailen naar bestuur[@]asavaquila.nl. De maaltijd wordt bereid door twee van onze leden en is dus elke week anders; elk actief lid heeft eens in de zoveel tijd kookdienst.

  Aanmelden als lid

  Het lidmaatschapsjaar loopt per collegejaar, maar het is ook mogelijk om midden in het jaar in te stromen.
  Aanmelden kan door te mailen naar het bestuur, of het invullen van het inschrijfformulier. Betaling geschiedt via automatische incasso.

  Mocht je verder vragen hebben over de lidmaatschappen of de mogelijkheden om lid te worden dan kun je altijd contact opnemen.