Science park run

Op zondag 11 oktober 2020 vindt de 11e editie van de Science Park Run plaats! Dit jaar niet rondom Science Park helaas, maar een online versie waarbij iedereen in zijn eigen omgeving 5 km loopt. Afgelopen jaren werd een estafette in teams van 4 georganiseerd op zaterdag, maar sinds vorig jaar is het een individuele 5 kilometer wedstrijd. De Science Park Run start en finisht recht voor het Universitair Sportcentrum en het parcours van 5 kilometer loopt vervolgens door het Flevopark en langs het Amsterdam-Rijnkanaal. Recreatieve en fanatieke hardlopers kunnen op sportieve wijze de omgeving van het Science Park ontdekken.

Belangrijke informatie
Datum en tijd: zondag 11 oktober 2019, 19:00
Locatie: Thuis! Normaal gesproken: Universitair Sportcentrum, Amsterdam Science Park
Inschrijven: Dit jaar niet nodig, laat ons weten dat je meedoet door een berichtje naar onderstaand email adres te sturen. 
Uitslagen en prijzen: Er zijn zeker prijzen te winnen, voor de drie snelste mannen en vrouwen en voor degene die de leukste pre/post race foto maakt!
Kaartje van het parcours wat normaal gesproken gelopen wordt: https://afstandmeten.nl/index.php?id=2484280

Bij de wedstrijd telt natuurlijk de gezelligheid, maar het is ook een mooi moment om jezelf te meten met je vrienden of trainingsmaatjes. Alle niveaus zijn welkom, student of geen-student. Voor de meest recente informatie, zie onze Facebookpagina.

Voor vragen of opmerkingen: mail naar wedstrijd@asavaquila.nl