Beerchase, uitslagen cross en NSK Weg

Afgelopen zaterdag vond bij AAC de jaarlijkse Beerchase plaats, waar Aquila goed vertegenwoordigd was. Het combineren van hardlopen en bier drinken ging de aquileten goed af en naast mooie outfits werden er ook goede prestaties neergezet. In een tijd van 9.37.9 werd team Time to Shine het 2e Damesteam, gevolgd door mix team Taquila Chasers in een tijd van 10.18.0. Team Bier Hier eindige als het derde Damesteam in een tijd van 11.28.2. Na al dat geren was het tijd voor een mooi feestje! 

Dit weekend werd ook in Assen de Asser Duathlon gehouden. Bij deze wedstrijd liep/fietste Danielle zich naar een eerst plek bij de Dames in een tijd van 22.53 (fietsen) en 11.53 (lopen). 

Ook het crossseizoen is weer begonnen! Trainer Djurre heeft in Hilversum meegedaan aan de oudste cross van Nederland, de Maple Leaf Cross. Hij liep naar een tijd van 10:00 op de korte cross. 

Als laatste was er nog de Runnersworld KAV Holland Cross in Spaarndam. Hier liepen Maxim Moinat en Ralf Looze respectievelijk naar een 3e en 4e plek op de Sprint cross bij de heren in een tijd van 10.58 en 10.59. Rosa Vermeulen behaalde een mooie derde plaats op de lange cross voor de Dames (5,6km) in een tijd van 24.28. 

Grote afwezige bij de beerchase was natuurlijk het Aquial bestuur. Zij hadden verplichtingen in Amersfoort, tijdens het altijd gezellige en ook wel sportieve besturenweekend georganiseerd door Zeus. Hier werd op verschillende manieren kennis gemaakt met de andere besturen van de studentenatletiekverenigingen uit heel Nederland. Tijdens de ALV op de zaterdagavond werden verschillende NSK’s verdeeld, waaronder het NSK Weg, NSK Meerkamp en NSK Teams. Aquila is heel trots dat zij het NSK Weg 2016 mag organiseren!