Uitslagen en foto’s Roetersrun 2016

IMG_7470
Afgelopen woensdag 30 maart vond de 11e editie van de Roetersrun plaats. Deze wedstrijd werd georganiseerd door A.S.A.V Aquila in samenwerking met SSA. Bij de de Roetersrun werd een 5km gelopen die plaatsvond op en rond het sciencepark. Aan de wedstrijd deden een groot aantal Aquileten en Phanos atleten mee die de wedstrijd voor een groot deel domineerden. De eerste, tweede en derde plek van de mannen werden door leden van deze verenigingen opgeëist. De eerste plek was voor Remyo Tielsema, die finishte in een snelle tijd van 15:16.55. De tweede en derde plek waren waren voor Aquileten Luuk Wagenaar en Maxim Moinat, die respectievelijk 15:39.51 en 16:05.14 liepen. Bij de vrouwen won Natasha Janssen in een tijd van 17:55.79. De tweede plek was voor Solveig Cunis en de derde plek voor Iris Dijkstra, die respectievelijk 19:25.98 en 19:41.47 liepen.

Klik hier voor de uitslagen van de wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd zijn ook foto’s gemaakt door Aquileet Maaike Bloem. De foto’s zijn hier terug te vinden op de fotopagina op deze website.

Het was een mooie zonnige dag en er werden snelle tijden gelopen. Een zeer geslaagde wedstrijd dus!