Nsk Cross (Wageningen)

Op zaterdag 13 januari werd het NSK cross gelopen in Ede-Wageningen, de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. Al vroeg reisde Aquila af naar het zuiden. Eerste startte de 3 KM met Iris, Lucca en Mijntje. Een halfuur later stond Judith aan de start voor de lange cross (6KM), zij liep dit in een prachtig steady tempo! Iris werd ‘gewoon even’ tweede en Lucca kwam lachend de eerste ronde door met koude handen. Rik was helaas geteisterd door ziekte en heeft ons heel lief allemaal heen gereden en hard aangemoedigd (arme jongen)! Ook Lisa stond langs de kant om ons toe te juichen. Het was een hele koude maar mooie dag!

Op zondag werd Egmond Pier Egmond gelopen (halve marathon), onze trainer Menno liep gewoon even een dag na de strandrace 1.18! Job liep 1.47, rustig aan (haha)! Mooie prestaties mannen!

Alle andere Aquileten lekker getraind? Trots op jullie allemaal! Tot volgende week lieve Aquileten.