Texelse koude geen bedreiging voor trainingsweekend 2018!


Iedereen heeft nog een blijvende “herinnering” over gehouden aan het trainingsweekend. Man man man die benen. De eerste avond lekker shinen in onze flamboyante creaties tijdens de modeshow. Terugkijkend overheerst de trots. Ik bedoel we deden het toch maar al die kilometers vreten onder deskundige leiding van Menno en Tom. Ze stonden er in weer, wind en extreme kou. Zochten voor ons interval parcours uit, lieten ons het strand zien en hebben gezorgd voor een cross. Deze gaat nog een keer in de revanche aangezien de complete top van ASAV Aquila de aanwijzingen iets te goed had gevolgd. Waarna er na een fantastische sprint geen eindstreep bleek. Dat terwijl ze naar eigen zeggen goede benen hadden.

Femke, hoe liep deze strijd af in je droom? Ik hoor het graag. Voor nu was hij beslist en gingen niemand anders dan Anton bij de heren en Lucca bij de dames er met de beker vandoor. Zei het voorlopig. Zij dienen hun titel bij de aankomende clubcpioenschappen in het Amsterdamse bos opnieuw te verdedigen. Kunnen zij hun titel prolongeren of dient er plaatsgemaakt te worden voor een nieuwe top? Daarover later dit jaar meer. Wordt vervolgt.

Verder waren er memorabele momenten tijdens beerpong, Yenga met opdrachten (waarvoor dank lies) en is er een heus sjoel record neergezet door Wouter kievit. Met 129 punten bleek hij tot dusver onverslaanbaar.

Rest mij nog te zeggen. Dank voor het lezen. Geniet nog na van de foto’s en lieve lieve commissie bedankt voor een fantastische, complete en afgetraind weekend.