De introductieperiode: loop jij al warm voor ons?

Kom je studeren in Amsterdam en ben je op zoek naar een gezellige, kleinschalige vereniging waar iedereen elkaar kent en je binnen korte tijd veel nieuwe vrienden hebt? Hou je van hardlopen of wil je het juist laagdrempelig leren? Dan is Aquila zeker wat voor jou! Eind augustus kan je ons vinden op de introductiedagen van de UvA, VU en HvA. Ook organiseren we zelf vier introductietrainingen, waar tegelijkertijd veel nieuwe leden zullen starten en je hen dus kan leren kennen. Zie voor het programma de agenda rechts op deze pagina. Uiteraard kan je ook gewoon bij één introductie-evenement komen kijken, of later in het jaar bij een normale training komen kijken. Meld je ook even aan bij het Facebook-evenement, zodat je op de hoogte gehouden kan worden van de laatste nieuwtjes en volg onze Instagram. Vragen? Stuur ons laagdrempelig een mailtje via het contactformulier. We hopen binnenkort met je kennis te maken!