SCHRIJF JE IN: SCIENCE PARK RUN 2 OKTOBER 2021

Op zaterdag 2 oktober vindt de 12e editie van de Science Park Run plaats! Dit is onze eerste fysieke wedstrijd in bijna twee jaar! Afgelopen jaren werd een estafette in teams van 4 georganiseerd op zaterdag, maar sinds twee jaar is het een individuele 5 kilometer wedstrijd. De Science Park Run start en finisht recht voor het Universitair Sportcentrum en het parcours van 5 kilometer loopt vervolgens door het Flevopark en langs het Amsterdam-Rijnkanaal. Recreatieve en fanatieke hardlopers kunnen op sportieve wijze de omgeving van het Science Park ontdekken.
Bij de wedstrijd telt natuurlijk de gezelligheid, maar het is ook een mooi moment om jezelf te meten met je vrienden of trainingsmaatjes. Alle niveaus zijn welkom, student of geen-student. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan in via deze link!