NSK Baan

Op 9 en 10 juli reisde een groep Aquileten af naar Wageningen voor de NSK Baan!

We werden vertegenwoordigd van 100m horden tot 5000m en ook naast de baan door een aantal geweldige vrijwilligers en supporters! Zaterdag ging goed van start met de 400m van Simon, Sam en Thelma; een 4e plek voor Lotte op de 100m; prachtige tijden van Mink en Simon op de 1500m en een 1e plek voor de vrouwen op de omgekeerde Zweedse estafette! En ondanks dat de Aquileten zaterdag tot laat in de nacht de sterren van de hemel dansten, zongen en dronken, werden er op zondag ook topprestaties neergezet. Lotte schitterde op de 100m horden, Sam kwam in actie op de 800m en Simon, Mink en Constant waagden zich aan de 5000m. Er werden weer mooie tijden gelopen en Constant mocht niet veel later de bovenste trede van het podium beklimmen.

Al met al was het weer een schitterend weekend met mooie prestaties en veel gezelligheid!